Table of contents

Coinbase Earb - Compound lesson

On Coinbase Earn you can Earn free cryptocurrency by watching videos and answering a few questions afterwards. Sounds easy? It is!

This article will make it even easier if you don’t want to spend time watching videos and doing quizzes, as we have collected all the correct Coinbase earn answers, so that you can skip all the videos and head straight to the questions.


Pssst… if you want to earn more crypto head over to these quiz answers.


Shall we get started?


AMP

All the correct Coinbase Earn answers for Amp.

Question 1: What is Amp?
Correct answer: A collateral token.

Question 2: What does Amp provide on the Flexa network?
Correct answer: Instant settlement assurance.

Question 3: What can you earn by staking Amp on Flexa?
Correct answer: AMP rewards.



Ampleforth

All the correct Coinbase Earn answers for Ampleforth Governance Token.

Question 1: What are Ampleforth’s automatic supply changes called?
Correct answer: Rebases.

Question 2: What two tokens give the community control over the Ampleforth protocol?
Correct answer: AMPL and FORTH.

Question 3: Ampleforth is a censorship resistant _________ that rebases once a day.
Correct answer: DeFi building block.



Earn more crypto - Bitpanda Academy

Band Protocol

All the correct Coinbase Earn answers for Band Protocol.

Question 1: What does Band bring to blockchains?
Correct answer: Real world data.

Question 2: What are Band’s decentralized data feeds called?
Correct answer: Oracles.

Question 3: What’s one benefit of staking your BAND tokens?
Correct answer: Earn crypto rewards.

BarnBridge

All the correct Coinbase Earn answers for BarnBridge.

Question 1: What is BarnBridge?
Correct answer: A DeFi risk management protocol.

Question 2: What is SMART Yield?
Correct answer: An APY risk management tool.

Question 3: What is the $BOND Token?
Correct answer: BarnBridge’s governance token.




Celo

All the correct Coinbase Earn answers for Celo.

Question 1: How does Celo give greater access to financial tools?
Correct answer: By making crypto accessible on mobile phones.

Question 2: What are 3 things Celo is used for?
Correct answer: Staking, governance, and stability.

Question 3: What’s one way to send a Celo Dollar?
Correct answer: Using the Valora Mobile App.

CloverFinance

All the correct Coinbase Earn answers for Clover Finance.

Question 1: What can developers build with Clover Finance?
Correct answer: dApps with cross-chain compatibility.

Question 2: What can you use to interact with dApps?
Correct answer: Clover Finance Wallet.

Question 3: Clover Finance wants to increase the usefulness and accessibility of …
Correct answer: DeFi

Compound

All the correct Coinbase Earn answers for Compound.

Question 1: What is a key benefit of using compound?
Correct answer: Earning Interest on your Crypto.

Question 2: What do you need to do to borrow crypto with compound?
Correct answer: Supply a Crypto asset as collateral.

Question 3: Who gets to decide the future of the Compound Protocol?
Correct answer: COMP token holders.

FET

All the correct Coinbase Earn answers for Fetch.ai.

Question 1: What can people create with Fetch.ai?
Correct answer: Software agents that automate tasks

Question 2: What’s one role of the FET token?
Correct answer: To power Fetch.ai agents

Question 3: What does Fetch.ai plan to support in the future?
Correct answer: Automated interactions with industries like travel and healthcare



Filecoin

All the correct Coinbase Earn answers for Filecoin.

Question 1: What is Filecoin?
Correct answer: A web service for secure, centralized storage

Question 2: How does Filecoin ensure data remains accessible and correct?
Correct answer: Proof of replication and proof of spacetime.

Question 3: How is data addressed in Filecoin’s IPFS network?
Correct answer: By its content.




Graph

All the correct Coinbase Earn answers for Graph.

Question 1: What information is indexed by The Graph?
Correct answer: Blockchain data.

Question 2: What do you earn for delegating GRT to an Indexer?
Correct answer: GRT tokens.

Question 3: Who identifies high quality, useful data on The Graph?
Correct answer: Curators.

Question 4: What’s the best way to earn GRT rewards?
Correct answer: Delegate to a high quality Indexer.

Numeraire

All the correct Coinbase Earn answers for Numeraire.

Question 1: Who submits predictions to Numerai?
Correct answer: A global community of data scientists.

Question 2: Why do data scientists stake NMR tokens?
Correct answer: To back up predictions and earn rewards.

Question 3: What do data scientists pay to obtain Numerai’s financial data?
Correct answer: Nothing.

NuCypher

All the correct Coinbase Earn answers for Nucypher.

Question 1: What does NuCypher provide to users and apps?
Correct answer: End-to-end encryption.

Question 2: What does NuCypher use to protect your data?
Correct answer: Independent nodes to perform tasks.

Question 3: Which of these is NOT a use of the NU token?
Correct answer: Paying Ethereum transaction fees.

Polygon

All the correct Coinbase Earn answers for Polygon.

Question 1: What blockchain is Polygon helping to scale?
Correct answer: Ethereum.

Question 2: Who runs the Polygon network?
Correct answer: Polygon validators.

Question 3: What is Polygon building?
Correct answer: An internet of blockchains on Ethereum.



Do you want to earn more free crypto then checkout this article.

RLY

All the correct Coinbase Earn answers for Rally.

Question 1: What is Rally?
Correct answer: A decentralized network for launching social tokens

Question 2: Which of these is not a use of RLY?
Correct answer: Paying Ethereum transaction fees

Question 3: Which of the below is NOT how Val’s fans use ValCoin?
Correct answer: Buying Bitcoin

SKL

All the correct Coinbase Earn answers for Skale.

Question 1: Who can deploy a blockchain with SKALE?
Correct answer: Any Ethereum application.

Question 2: How can SKL holders receive rewards?
Correct answer: Delegate SKL to a validator.

Question 3: The SKALE network is built to support…
Correct answer: An internet of blockchains.

UMA

All the correct Coinbase Earn answers for UMA.

Question 1: UMA lets developers create what type of financial product?
Correct answer: Derivatives.

Question 2: Which network participants help UMA solve the oracle problem?
Correct answer: Liquidators and disputers.

Question 3: Which of these can be used to create a derivative on UMA?
Correct answer: All of these answers are correct.




Stellar Lumens

All the correct Coinbase Earn answers for Stellar.

Question 1: What is Stellar?
Correct answer: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure.

Question 2: What are Stellar Lumens (XLM)?
Correct answer: Facilitating low-cost, universal payments.

Question 3: Why is Stellar good for sending remittances?
Correct answer: Transactions are fast, inexpensive, and global.

Question 4: Why would banks and businesses use Stellar?
Correct answer: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently.

Question 5: How does Stellar’s Consensus Protocol work?
Correct answer: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions.

0x

All the correct Coinbase Earn answers for 0x.

Question 1: What is 0x’s vision?
Correct answer: To create a tokenized world, through frictionless, peer-to-peer exchange of tokens.

Question 2: What is the 0x protocol?
Correct answer: A new way to trade tokens and cryptocurrencies with other people.

Question 3: What is the ZRX token used for?
Correct answer: It can be used to pay relayer fees and participate in protocol upgrades in the future.